Tänään tuli taas kierreltyä parit kirpparit ohimennen. Kasetteja ja lukemista löyty. Ei mitään maata mullistavaa mutta laitetaanpa nyt tänne. 

WP_002651.jpg

Tyhjä kasetti on edelleen muoveissa. Ainakaan mulle ei Polaroid soita kasettimerkkinä mitään kelloja. Turtles on vanhempaa Scanboxin julkasemaa sarjaa jossa on kaks jaksoo/kasetti. Uuemmilla Kids Planetin kaseteilla (julkastu myös DVD:nä) jaksoja on kolme. Sekä Peukaloisesta että Turtleseista tulee laajempaa kirjotusta joskus paremmalla aikaa. Siis koko ilmiöstä, ei pelkästään näistä nimenomasista kaseteista.  

WP_002657.jpg

Vanhempaa nuortenkirjallisuutta tulee osteltua toisinaan mutta ihan satunnaisesti ja ilman mitään keräilysuunnitelmaa. Tämän ostin ko muistin luekneeni joskus pentuna toisen kirjan samasta sarjasta.  

WP_002655.jpg

Ja kolme Akua. Mulle tilattiin aikoinaan 1993-1998 jonka jälkeen vaihoin Hämähäkkimieheen ja sittemmin Tähtien sotaan ja olikohan jotain muitaki. Alotin kumminki uuestaan tilaamaan 2005 ja sillä tiellä ollaan. Oon koittanu paikata tuota 98-05 väliä ja keränny myös 93:a vanhempia. Nykyään rupee oleen jo aika hyvällä mallilla tuo väli. Puuttuu vain muutamaa numeroo/vuosi. 

Yhteensä palo rahaa 2,10e. :) Tyhjä kasetti ja kirja oli kumpiki euron ja piirretyt 50 snt/kpl mutta oliki sitte puoleen hintaan niin meni vain 1,50 ja akut oli 20snt kipale. :) Hyviä hommia. 

 

-epis