Olen jo blogini kolmannessa kirjoituksessa maininnut Kettupoika Vukin olevan yksi ehdottomimpia suosikkielokuviani. Tällä kertaa ajattelin katsastaa hieman elokuvan tiimoilta saatavilla olevia oheistuotteita. Joita ei muuten ole paljon - ei ainakaan Suomessa.

Ostin huutonetistä oheisen Vuk-kirjan hintaan 4e+postit kirja__WP_004814joo.jpg

Suomenkielinen unkarissa (1983) painettu kirja on elokuvaan pohjautuva. Ei siis vuoden 1965 alkuperäisteos (ohessa), jonka Vuk näyttää melko erilaiselta.

vuk2%20%E2%80%93%20Kopio.jpg

Lisäksi löysin huutonetistä unkarilaisia Vuk-aiheisia postimerkkejä hintaan 50snt kappale+postit. 

merkit__WP_004811joo.jpg

80-luvun lapsi kertoo Muistikuvia lapsuudesta-blogissaan bonganneensa Rojua, rojua-ohjelmasta aivan ihanan Vuk-lampun. 

Muuta en Suomesta löytänyt, sillä kaikki Google-haut Kettupoika Vukista ja oheistuotteista antavat tuloksena joko elokuva-arvosteluja tai blogikirjoituksia. Huutonetin tuotehaulla ei myöskään löytynyt sulkeutuneistakaan kohteista muuta, kuin oheiset ostokseni. 

Google-haku "vuk fox marchendice" ei myöskään  tarjoa muuta, kuin oheisen glitter-tatuoinnin joka sekin lienee jokin yksityinen viritys. Loput tulokset viittaavat FOX-kanavan fanituotekauppoihin ja yleisiin kettuesineisiin. 

Kokeilin myös hakea ebay.comista hakusanalla "Vuk fox" jolloin löysinkin lisää postimerkkejä ja jopa unkarilaisen posliinifiguurin. :) 

Kai se on uskottava ettei unkarissa juuri harrastettu 80-luvun alussa piirrettyjen oheistuotteita. Tai ainakaan niitä ei viety ulkomaille. Sääli. :(

Mikäli tiedät muista oheistuotteista niin kommentoi toki. Näkisin/kuulisin näistä mielelläni ja olen valmis ostamaankin kaikkea Vukiin liittyvää.